Verzenden & retourneren


Orderverwerking
We hebben 1-2 werkdagen nodig om uw bestelling voor verzending zonder vertraging te verwerken. De levertijd voor Europese landen zal 5-7 dagen zijn. Voor landen als de VS, Australië en de meeste Zuid-Amerikaanse landen zijn dit 10 dagen.

Tracking
Nadat we het pakket hebben verzonden, ontvangt de klant een bevestigingsmail met daarin een trackingnummer. Volg het op http://www.17track.net/ voor verschillende Express-informatie, http://www.ems.com.cn/english.html voor EMS-informatie, of http://www.cn.dhl.com /en.html voor DHL-informatie.
Online Tracking kan uw pakket volgen in verschillende stadia. Als u het niet kunt volgen, probeer het dan een of twee dagen later opnieuw, of vraag onze klantenservice om hulp.

TERUGSTUURBELEID
Binnen 14 dagen (vanaf de dag dat de goederen zijn ondertekend voor / ontvangen), kunt u het terugsturen en terugbetalen onder de volgende voorwaarden als u het geretourneerde artikel retourneert. De producten moeten in de originele verpakking worden teruggestuurd, wat betekent dat ze niet mogen worden gebruikt (behalve try-out), versleten, plastic verwijderd, beschadigd, bekrast of gemanipuleerd. Alle retouren zijn voor eigen rekening van de klant.
Wanneer we de producten ontvangen die zijn teruggestuurd, zullen we $ 20-40 verzendkosten en kosten in rekening brengen voor de tijd dat we deze naar u hebben verzonden en u vervolgens een restitutie geven.
Houd er rekening mee dat we na 14 dagen geen restitutie kunnen geven, maar ruilen is mogelijk acceptabel.
Houd er rekening mee dat teruggave niet van toepassing is op horloges met fysieke schade veroorzaakt door de Custom. Als dit het geval is, is ruilen raadzaam.

uitwisselingen
Binnen 14 dagen (vanaf de dag dat de goederen zijn ondertekend voor / ontvangen), kunnen producten die u aanschaft niet voldoen aan de gestelde voorwaarden:
De producten moeten in de originele verpakking worden teruggestuurd, wat betekent dat ze niet mogen worden gebruikt (behalve try-out), versleten, plastic verwijderd, beschadigd, bekrast of gemanipuleerd. Alle retouren zijn voor eigen rekening van de klant.
Wanneer we de producten ontvangen die zijn teruggestuurd, zullen we ze vervangen door nieuwe en deze aan u terugsturen.
Omdat er kosten in rekening worden gebracht en verzendkosten in rekening worden gebracht, dient u vriendelijk te begrijpen dat wij 10-20 GBP als verzend- en inleveringskosten in rekening moeten brengen voordat we u het vervangende artikel sturen.
Uitwisselingen zullen worden onderworpen aan prijsverschilaanpassing (indien aanwezig).
Houd er rekening mee dat als u het artikel na de gegarandeerde 14 dagen wilt vervangen, u wordt aangeraden om direct contact met ons op te nemen voor verdere verwerking.