Geplaatst op Geef een reactie

Koop het dragen van de replica van het Moncler-jasmerk

Het merk heeft onlangs samengewerkt met stylist en ontwerper Virgil Abro om een lijn genaamd Moncler O te creëren. De lijn is voorzien van klassieke Moncler ontwerpen met opvallende prints en geometrische afbeeldingen in de stijl van Abro’s OFF-WHITE label. De afdrukken werden gecombineerd. Moncler’s hoofdlijn omvat het klassieke ontwerp dat zijn naam draagt, evenals kleding en schoeisel die speelse improvisaties testen met het iconische Goedkope moncler jassen logo en driekleurige details.

Moncler Lorigire – Een van de vele mouwloze stijlen van het merk, de Moncler Lorigire is gemaakt van lichtgewicht, ademend nylon en gewikkeld in geïsoleerde gans naar beneden, waardoor het perfect is het hele jaar door. Of je nu alleen speelt in de warmere maanden of in de winter, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het bestaat uit een trechterhals, elastische manchetten, een ritssluiting en twee zakken met ritssluiting met de kenmerkende Koop Goedkope Moncler Jas. Daar ben ik dankbaar voor.

Moncler Wilm Jas – Overdreven proporties voor maximale warmte, de Moncler Wilm Jas heeft veel stijl en textuur. Het ontwerp van de binnenkant is versierd met een gelakte driekleurige graphic aan de buitenkant, plus merkapplicaties, een tweewegs ritssluiting, een verstelbare capuchon met trekkoord en twee zijzakken in de taille.

De glamoureuze identiteit die Goedkope heren Moncler jas in de loop van de decennia heeft geweven, wordt gesymboliseerd door een reeks beroemdheden die deze identiteit herhaaldelijk hebben gesteund. Van tijdloze supersterren als David Beckham en Angelina Jolly tot enkele van de meest populaire muzikanten van vandaag, zoals Drake en Liana, is Moncler’s catalogus van beroemde fans eindeloos. Hierdoor kan het merk in het hart van de popcultuur staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *