Geplaatst op Geef een reactie

Koop opnieuw een prachtig exemplaar van de Moncler joint-serie

Moncler Down Jacket is een ski-alpinisme jas ontworpen door Mengkou Company. Vijftig jaar geleden ontwikkelden drie Italiaanse skimakers, skikampioenen en skileraren een diepe vriendschap in de buitenlucht en skiën dankzij een gemeenschappelijke liefde voor de natuur.

Vijftig jaar geleden ontwikkelden drie Italiaanse skimakers, skikampioenen en skileraren een diepe vriendschap in de buitenlucht en skiën dankzij een gemeenschappelijke liefde voor de natuur. We hebben een ski-jas ontworpen voor bergbeklimmen waarmee je in de poolgebieden kunt reizen, en de Mengkou-jas was een succes met zijn gedurfde kleuren en innovatief ontwerp.

Wat betreft experimenten en doorbraken moet Moncler voorop lopen tijdens deze Milan Fashion Week. Als je alleen de eigenschappen van een Moncler-beroemdheid ziet, betekent dit dat je de spookstijl die al uniek is in de modewereld al negeert.

Deze keer heeft Moncler samengewerkt met acht ontwerpers om acht Goedkope moncler jassen Genius 2020 co-branded donsjassen in verschillende stijlen te lanceren.

Een paar dagen geleden deed ik populair onderzoek met ontwerper Richard Quinn.

Veel sterren komen één voor één op het lichaam aan. Cai Yilin uit China droeg een reeks hemelsblauwe jurkrokken voor de feestscene.

Zelfs nationale modellen Tan Ha en Ye Rikun verschenen op de cover van het nummer van januari 2020 van de gele jurkenserie “File Wallpaper”.

Het samurai-ontwerp is vol duisternis.

Na het lezen van het plan merkte ik dat het oorspronkelijk betegeld en samengevouwen was.

Het is niet alleen een kwestie van de verbeelding van de ontwerper en zijn actievermogen betreuren!

Het ontwerp van Simone Rocha voegt een zachte en schattige toets toe aan het Koop Goedkope Moncler Jas , de elegante kanten tutu en het ontwerp van de voorruit met capuchon.

Vergeleken met eerdere ontwerpers is het ontwerp van de JWA-serie praktischer.

De gigantische sjaal in de vorm van een egel is heel persoonlijk.

Goedkope dames Moncler jas is al een 68 jaar oud merk, toen het debuteerde in 1952, richtte het zich op buitensporten, met als hoofdactiviteit klimproducten zoals tenten en slaapzakken , en heeft niets te maken met luxe of mode. ..

In 2003 werd Moncler Jas Verkoop overgenomen door de Remorfuni-kledingfamilie, begon hij talent te tonen in de modewereld en werd hij lid van de luxe-industrie.

Met de waanzinnige lancering van het recente gemeenschappelijke naammodel van Moncler is de merkbekendheid aanzienlijk verbeterd. Volgens de financiële gegevens die het merk tijdens het boekjaar 2019 heeft gepubliceerd, steeg de omzet van het bedrijf jaar op jaar met 15% tot 1.628 miljoen euro en steeg de nettowinst van 9% tot 300 miljoen in de periode van 12 maanden die eindigt op 31 december. Het bedraagt ​​62 miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *